Dags för vinterskor

Det blir allt kallare ute och det som är positivt med det är att det är dags att köpa skor till vintern. Jag har precis gått igenom min ekonomi med Söderberg och Partners och nu har jag ett speciellt konto bara för skor där jag sätter in 500 kronor i månaden så nu svider det inte lika mycket i plånboken vid mina shoppingrundor. Jag vill köpa ett par snygga stövlar med klack och jag vill ha ett par ordentliga kängor, kängorna vill jag ska vara i gore tex material så de tål väta. Egentligen vill jag ha två par stövlar i olika färger, så att man kan matcha med kläderna, sådant är viktigt för mig. Det lär väl bli några rundor på stan eftersom jag är rätt kinkig när det gäller skoinköp. Det ska vara rätt märke och så ska de vara sköna förstås.

Ett par snygga stövlar
Ett par vattentäta kängor

(Visited 1 times, 1 visits today)