Min syster ska till USA

Hallååå bloggen! Jag är så upprymd och glad för min syster ska åka till USA! Vad finns där, om inte massor av fina Converse som inte finns här. Jag kan knappt bärga mig. Min syster har lovat att försöka handla minst tre par skor till mig, kanske fler. Så nu har jag ett tufft arbete framför mig med att skriva en lista. Jag är väldigt sugen på unika modeller som inte går att få tag i så lätt i Sverige. JAg ska sätta mig och söka på nätet imorgon när jag är ledig. Det här måste undersökas mycket noga. Jag har alltid velat åka till USA jag med, så egentligen är jag väldigt avundsjuk. Men så snart jag är färdig socionom och hittat ett jobb med riktig lön, så kan jag också åka dit. En Amerikaresa är inget man gör på studiemedel. Åh, vad jag längtar tills jag får åka dit!

Vad passar bättre än ägg och bacon-converse?