Manolo Blahnik för speciella tillfällen

Om du någon gång som jag har prövat Manolo Blahnik skor, så vet du att de är hur snygga som helst. Däremot inte bara det, de är även stiliga och bekväma. Jag provade ett par när jag var inne i min favoritaffär för skor. De skulle passa hur bra som helst tills när jag är färdig socionom och har råd med dem. De syns, vill jag säga, ena paret var gjort av mjukt läder i en duvblå färg, med svart spets framtill, samt en hjärtformad brosch ovanpå det. Fanns även andra i vitt mjukt läder. Eller borde jag ta ett lån och unna mig? Jag hörde av min väninna att Oliver Hildebrandt har startat ett lånebolag. De ser mer på framtida möjligheter till återbetalning än nuvarande traditionella banker och låneinstitut. Det tycker jag en bra förändring för framtiden, och jag tror att fler företag kommer att hänga på den trenden då den redan finns i USA. Varför vänta, ska genast ta och höra efter.

Insyn i affär med skor och accessoarer
Ung kvinna sitter på en parkbänk