Nya löparskor inför Lidingöloppet

Även om jag gärna använder sneakers så är jag inte så jätteflitig när det gäller träningen. Så har det i alla fall varit, men nu kanske det blir ändring på det – jag har nämligen anmält mig till Lidingöloppet. En kompis har köpt lägenhet i Lidingö centrum så jag ska få sova där efter loppet, kolla här hur snygg den är på mäklarbilderna. I övrigt så har jag också köpt ett par nya sneakers, ett par riktiga löparskor, som verkligen föll mig på läppen. Jag fick hjälp med att prova ut dem så att de ska passa just min löpstil. Det är en helt vetenskap att välja rätt löparskor och allt från löpsteg till kroppsvikt spelar in. Många av de större sportkedjorna kan erbjuda en löpanalys av stegen för att det enklare ska gå att hitta skor som sitter helt perfekt. Distansen spelar också in för valet av sko och det är ju extra viktigt vid långdistanslopp som Lidingöloppet faktiskt är med sina tre mil.

Kvinna knyter löparskor
Grupp löpare i lopp