Converse skor till baby

Converse-skor är omåttligt populärt bland människor idag. Mest vana är vi att se dem på vuxna människor, men de flesta av oss har nog sett Converse skor till baby någon gång. Idag är utbudet av Converse skor till baby nästan lika stort som bland vuxenskorna. Är du sugen på att köpa ett par till din bebis? De finns i mängder av olika färger, liksom vuxen-Conversen. Ljusblå och ljusrosa är alltid populärt till barn, men för dig som vill satsa på något annat och mer könsneutralt kanske denim eller vitt passar bättre? Här kommer några egenskaper hos Converse skor till baby som kan vara bra att veta om:

– De har en mjuk och skön sula. På sulan finns det dessutom halkskydd.
– De allra minsta varianterna är i storlek 17, och dessa är bara att kliva i, så snörningen har ingen direkt funktion på dem.
– Den klassiska Converse-loggan finns givetvis någonstans på skon.
– Skorna finns lite överallt. De flesta större sportbutikerna har dem, liksom stora nätshoppingsajter och en del skoaffärer.
– Räkna med att få betala ca 300 kr och uppåt för skorna och Converse skor till baby.

300 kr kan kanske kännas lite maffigt till ett barn som snart växer ur sina skor, men tänk också på att Converse skor funkar till i stort sett alla klädesplagg, samt till båda könen. Det gör dels att ditt barn kan använda dem regelbundet tills hen växer ur dem och dels att du sedan kan sälja eller ge bort dem – det finns garanterat någon som är ute efter ett par just då. Eller varför inte spara dem? Converse skor är här för att stanna, och lär säkert vara trendigt även om ett par år.