Tips på bra skoskåp

Det råder ingen tvekan om att jag under åren har lyckats samla på mig fler skor än vad jag behöver. Visst kan det vara roligt att kunna variera sina outfits beroende på situation, men när antalet börjar överstiga utrymmet i hemmet är det dags att göra något åt det. Jag skulle nog inte säga att jag har något shoppingproblem på så sätt att mina skoköp påverkar min ekonomi på ett negativt sätt, däremot har jag fruktansvärt svårt att slänga eller sälja mina skor och därför valde jag ett annat alternativ som lösning. Lösningen kommer i form av ett skoskåp. Jag vet att det finns många riktigt bra alternativ för den som vill förvara sina skor på ett praktiskt och snyggt sätt, men som inte vill ta upp för mycket utrymme av ett rum. På https://confidentliving.se/sv hittade jag t.ex. ett svart skoskåp som både var högt och smalt, men som samtidigt rymde hela 18 par skor. Fantastiskt!

Lösningen kom i form av ett skoskåp
Varför inte förvara skorna på väggen?