Ingen plats i hallen längre

Jag älskar skor och jackor. Jag har så många att det ibland är som att utföra en hinderbana för att lyckas ta sig in i lägenheten. Nu är det på tok för stökigt, och jag har inte något förråd där jag kan förvara saker i. Blev tipsad av en kompis som hyr ett Förråd malmö att det kan vara en bra idé att hyra lite förvaringsplats. Har ringt runt och hittat ett bra alternativ nu, och håller som bäst på att packa ner saker jag inte använder i kartonger. Det skall bli så skönt att äntligen ha lite mer utrymme i hallen, samtidigt som jag vet att mina grejer står tryggt och säkert tills den dag jag behöver dem igen. Nu återstår bara det svåra med att välja vilka skor jag vill ha kvar, och vilka som skall få ta ledigt från sina plikter ett tag.

En hylla med många par skor