Blå Converse och en kompisdejt

Den här dagen började först bra när jag fick ett presentkort på en upplevelse och sedan mindre bra då mina skosnören till mina blå Converse fick för sig att gå sönder. Dagen fortsatte tyvärr i den mindre bra stilen då jag lyckades få kaffe över mig på förmiddagsrasten när jag skulle sätta på locket till pappmuggen. Efter det lyckades jag även tappa bort mitt kort för att kunna skriva ut på biblioteket i skolan. Man skulle kunna tro att dagen även skulle sluta lika skruttigt som den började, men faktiskt inte. Istället avslutade jag dagen med att följa med min vän och spela VR (Virtual reality). Ja, jag vet att det kanske låter löjligt men det är jätteroligt och verkligen något som jag kan rekommendera att man någon gång i livet ska prova att göra. Det är inte så dyrt heller, vilket så klart är toppen när man som student inte alltid har så bra ekonomi,

Blå Converse i VR