Cykla med högklackat

Det var ganska längesedan jag köpte ett par skor, men det kan bero på att jag istället har investerat i en elcykel nu. Jag trampar omkring med den så gott jag kan, men kan också erkänna att jag låter den köra själv då och då, inte minst såhär års när det är kallt. Andra gånger då jag inte riktigt orkar trampa själv är när jag bär högklackat, vilket visserligen inte är särskilt ofta. I början kändes det nästan omöjligt att cykla i exempelvis pumps, men jag har också lärt mig att det faktiskt går. Det gäller bara att placera pedalen så mycket framtill på sulan som man kan, då det ger bättre kraft och du behöver inte heller tänka på skons klack. Annars är det en bra idé att stoppa klackarna i väskan, cykla med gympaskor och ta fram klackskorna igen när du har kommit fram.

Ett par röda pumps till balklänning
Person som cyklar