Skor för olika tillfällen

Är det något jag har lärt mig under mina år som skofantast så är det att välja rätt skor beroende på situation och tillfälle. Jag brukar skippa högklackat till skolan eller jobbet och istället satsa på kängor eller sneakers (gärna Converse) beroende på årstid. Möjligtvis att jag drar på mig ett par sandaler med liten klack eller kilklack framåt våren och sommaren. När det är fest brukar jag däremot köra på rejält och med extra allt. Hos Nordicfeel.se hittar jag det mesta som behövs inför en utekväll i smink- och hårväg. Till det tar jag gärna på mig en snygg klänning och sedan kommer det svåraste beslutet, vilka skor jag ska välja. Om kläderna är lågmälda brukar jag satsa på ett par blanka eller glittriga pumps, men en ny favorit är skor i sammet. Det känns retro och exklusivt på samma gång, vilket faller mig i smaken.