Bästa tipsen för att fota skor

Min passion för skor har tagit ännu ett steg. Jag har börjat intressera mig för foto och det kombinerar jag nu med mitt intresse för skor. Det är inte det allra lättaste att få till snygga foton men jag lär mig något nytt varje dag. Övning ger färdighet. Mitt första tips är att tänka på ljuset. Belysningen bör vara jämn och komma från båda hållen av skorna. Det gäller också att välja rätt vinklar. Om man ska fota från sidan så är det bäst att använda endast en sko. Om du ska fota utomhus så kan det vara bra att välja en dag som är lite molnig för att få ett mjukt ljus. Skiner solen så kan det bli för starkt ljus. När jag ska fota ute i naturen föredrar jag att inte ha så mycket packning med mig (jag måste ju släpa på skorna jag ska fota också) så då tar jag inte med mig olika objektiv utan håller mig till engångskameror. De är så praktiska att ha med sig.

Blå sandaler på en strand