Designa egna Converse

Det går att designa sina egna Converse-skor vad gäller både färg och sula. Det här öppnar upp för massvis av möjligheter och det är bara fantasin som sätter stopp. Många som inte hittar den nyans de gillar i det erbjudna utbudet skapar istället sina egna, vilket naturligtvis jag också har gjort ett antal gånger nu. Nu har flera av mina kompisar bett mig om hjälp med att designa skor och jag gör det gärna. Däremot märker jag att jag blir så involverad i projekten att jag inte inser hur mycket tid jag faktiskt lägger ner på det. Mina vänner hjälper jag gärna gratis, men när deras vänner i sin tur hör av sig undrar jag om man inte borde starta ett företag och erbjuda det här som en tjänst. Jag kikar som bäst på ett företagslån som skulle hjälpa mig att komma igång med verksamheten, och om det går vägen kan även ni be om min hjälp snart!

Man och kvinna med Converse