Svenska modeskapare och matlåda

Svenska modeskapare

Våren närmar sig med stormsteg och snart kan man nog höra fåglarna kvittra också. Det märks att det börjar vara ljusare längre på eftermiddagen. Som vanligt vid den här tiden på året vill man slänga ut vinterkläderna och ha lite nytt i garderoben. För en fattig student är det ju inte tal om en helt ny garderob men något nytt måste jag investera i. Jag ser det som en investering i mig själv när jag unnar mig ett plagg som får mig att stråla och må bra i. Just nu är jag inne på att köpa något från Hunky dory som är en av alla duktiga svenska modeskapare. Denimkjolen som är på bilden är ju bara så läcker! Tänk er den tillsammans med mina sneakers i vitt! Läckert, va? Brukar ni köpa kläder från svenska modeskapare? Nej, nu måste jag sätta mig och plugga men först ska jag göra i ordning en matlåda att ha med mig i morgon. Jag sparar ganska många kronor på att ha med mig sallad till skolan istället för att köpa färdig. Snart har jag råd med kjolen och kanske, kanske ett par nya skor.