En helg med oväntat vändning

Nu måste jag dela med mig av en riktigt obehaglig grej som hände förra helgen. Jag höll som bäst på att göra mig i ordning för utgång tillsammans med en kompis när kvällen fick en ganska oväntad vändning. Jag fick nämligen larm från Protectme om att något skumt var i görningen med mitt kreditkort. Det verkade som att någon kommit över mina uppgifter! Tack vare larmet kunde jag spärra kortet innan mina pengar försvunnit. Tänk om jag blivit av med hela studiebidraget, det hade varit katastrof. Jag har lovat mig själv att bli lite försiktigare med att shoppa skor online. Det är lätt att lockas av erbjudanden och dela med sig av kreditkortsnummer till webbshoppar som är osäkra. Hursomhelst så blev det ingen utgång, vi stannade hemma och mös med tidningar och te i soffan istället. Det kändes bättre med en lugn aktivitet efter all oväntad action!

Några tidningar i en soffa