Matcha skor med bilen

Ifall det har lyckats undgå någon så skriver jag det igen, jag älskar skor. Det går nog inte att ha för lite skor, ett par skor för varje tillfälle i livet helt enkelt. hos Skruvat har jag hittat fina tillbehör till bilen som jag dessutom kan matcha ihop med mina skor. Hur fräsigt är inte det att ha samma färg och mönster på ett par skor som jag har på rattmuffen i en bil? Vissa kanske kallar mig lite galen, jag kallar mig fabulös. Vi lever livet endast en gång och att slösa bort det på att ha för lite skor eller ha skor som inte passar tillfället är för mig helt ofattbart. Nu när sommaren är här njuter jag av att kunna använda alla vackra sandaler jag har. Vissa dagar krävs rätt stilrena sandaler som endast går i svart och andra dagar går det att plocka fram dom som har detaljer med fina stenar på. Sommar, sol och fantastiska skor, det är inte mycket annat som jag begär just nu!

Ett par rosa skor